Kezdőlap Magunkról Partnereink Versenyzőink Katalógusok Terméktesztek Regisztráció Belépés

Superpole

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj akcióinkról és újdonságainkról!
Webshop ›

Vásárlás

SUPERPOLE WEBÁRUHÁZ

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK:

A webáruház 24 órán keresztül folyamatosan fogadja megrendelését. A megrendeléseket a rendszer automatikusan rögzíti. A rendelések feldolgozása küldése és számlázása, valamint futárszolgálatnak átadása, munkanapokon 10-18 óra között történik meg. Munkaszüneti napokon, valamint hétvégén kiszállítást nem végzünk.
(lásd részletesen: Üzletszabályzat)

KISZÁLLÍTÁS:

A beérkezett rendeléseket 2-10 munkanapon belül teljesítjük. Amennyiben a kívánt termék adott pillanatban nincs raktáron, úgy munkatársunk felveszi a kapcsolatot megrendelővel és tájékoztatja a lehetőségekről, a rendelés esetleges módosításáról, vagy az előrendelés lehetőségéről.

A kézbesítést, szakosodott futárszolgálatok végzik. A kézbesítés díja Magyarországon brutto 1.800.-Ft/ csomag. Több kis terjedelmű terméket természetesen egy csomagban küldünk, egyszeri szállítási díj kiszámlázásával.

Szállítási határidő: 2-10 munkanap.
Fizetés: megrendeléskor átutalással, vagy utánvéttel.
Szállítási költség: minimum 1.800.- és 3.800.-Ft között van, az áru méretétől és érkezési helyétől függően.
Kerékpárok szállítási költsége: 4.500 - 7.900.-Ft szállítási helytől függően.

Kerékpárok beüzemelési munkadíja: 6.000.-Ft

Ettől eltérő eljárás esetén, munkatársunk ezt előzetesen jelzi megrendelő felé.

THOR, ICON és egyes O\\\'NEAL termékek vásárlási összege minimum: brutto 15.000.-Ft mivel a külföldi raktárról történő beszállítási díjak igen magasak. Erről mindig tájékoztatjuk a megrendelőt.

Kereskedőknek, viszonteladóknak a vásárlási minimum:
 

netto 25.000.-Ft,

kerékpárokból: nettó 100.000.-Ft

 

Vásárlóknak, nagykereskedőknek info vonal:

06/70-434-0770

H-P: 9 - 14-ig


SZAVATOSSÁG / JÓTÁLLÁS:

Az eladó szavatossági a Ptk. 305-311/A§-a, míg a jótállási a Ptk 248.§, kötelező jótállási felelősségére pedig a 151/2003.(IX.22) Kormányrendeletben. foglaltak az irányadóak.

FIZETÉS:

Az áru ellenértékét a kézbesítés során készpénzben kell kifizetni, a szállítási költséggel együtt. A csomag tartalmazza az áruhoz kapcsolódó ÁFÁ-s számlát, ami egyben a termék garanciája.
Számlázó cég: M.I.S. Plus s.r.o. 945 01 Komarno, Druzstevná 8. Slovakia
 

CSERE:

A webáruházban történő vásárlás során az eladóra és a vevőre a 17/1999 (II.5.) Korm. rendeletben (a távollévők között kötött szerződésekről) leírtak vonatkoznak.

A termék nem rendeltetésszerű használatából adódó károsodásért felelősséget nem vállalunk. Méretbeli cseréket abban az esetben tudjuk teljesíteni, ha az árut az eredeti csomagolásban és eredeti garanciális okmányokkal együtt szolgáltatják vissza.

A vásárlástól való ellálás joga (jogszabály szerinti pénz visszafizetési lehetőség): 17/1999 (II.5) Korm. rendelet 4.§ (1) . 17/1999 (II.5) Korm. rendelet 4.§ (5) szerint történik A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztó ezenfelül egyéb költség nem terheli. A gazdálkodó szervezet azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

A változtatás és a tévedés jogát fenntartjuk.

Superpole Team

Webshop

Outlet Mérettáblázat
SuperPole logó